TBBST logo gron RGB
Få fantastiske billeder og video fra luften som en del af dit projekt. Vi er naturligvis godkendt til droneflyvning af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Med en drone i luften er vi i stand til at vise ting fra et helt andet perspektiv. Det kan være i form af video eller stillbilleder. Det stiller store krav at producere ordentlig dronemateriale, og som godkendt droneførerer af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen sikrer vi at vi overholder den gældende lovgivning for droneflyvning.

Dvs. vi sikrer at vi ikke overflyver mennesker, holder den fornødne sikkerhedsafstand samt ikke midst at vi ikke uden yderligere tilladelse overflyver naturfredningsområder (dem er der flere af end man tror). 

Drone PNG PhotosTag fat i os - og fortæl hvad du ønsker - og så får vi det til at ske, eventuelt med yderligere tilladelser fra Trafik- og Byggestyrelsen.

Vi kan optage i op til 4K - dvs. bedre end vanligt HD materiale, og vi kan flyve med drone så længe det er mellem solopgang og solnedgang. Vind og regn kan dog begrænse os - men vi flyver i op til 10 m/s vind - så længe det ikke regner.

Tag et kig i vores portfolio og se lidt eksempler på det vi har lavet for andre.